Norma Boxspring Timeless Jubileum

Norma Boxspring Timeless Jubileum. Een exclusieve combispring waarmee je niet alleen stijl, maar ook een grandioos comfort in je slaapkamer haalt. De boxspring heeft een mooi afgewerkt en strak vormgegeven hoofdbord. In combinatie met de strakke lijnen en tijdloze pootjes komt boxspring Timeless Jubileum zo in iedere slaapkamer helemaal tot zijn recht.

Norma Boxspring Timeless Jubileum

Een exclusieve combispring waarmee je niet alleen stijl, maar ook een grandioos comfort in je slaapkamer haalt. De boxspring heeft een mooi afgewerkt en strak vormgegeven hoofdbord. In combinatie met de strakke lijnen en tijdloze pootjes komt boxspring Timeless Jubileum zo in iedere slaapkamer helemaal tot zijn recht.

 

 Blokjes Norma Timeless 4.png

 

Samenstelling Norma Timeless Jubileum

De boxspring kent een standaarduitvoering met de originele Combispring matrassen. Met deze matrassen ben je verzekerd van een optimaal ligcomfort. De matrassen zijn namelijk voorzien van 5 zones met een 7-slags veer waardoor jij geniet van de perfecte ondersteuning. Kies voor je matras een afdeklaag naar keuze zodat je het comfort afstemt op jouw persoonlijke wensen. Bovenop het matras ligt bij de standaarduitvoering een luxe latex topper van 8 cm om het ligcomfort helemaal af te maken! De topper heeft een luxe dubbeldoeks tijk. Indien gewenst kies je voor een afwerking met een Cool plus tijk aan één zijde. Deze tijk zorgt voor optimale ventilatie en afvoer van warmte

 

Jouw boxspring Timeless Jubileum stel je helemaal zelf samen!

Kies uit de verschillende, hoogwaardige meubelstoffen de stof en kleur van jouw wensen. Stem op deze manier de boxspring helemaal af op je slaapkamerstijl. Kies uit verschillende afmetingen in zowel de lengte en breedte de geschikte maat.

De Norma Timeless Jubileum is verkrijgbaar in zowel een vlakke als een elektrische uitvoering voor nóg meer slaapkamercomfort!

Product Video

 

Sfeerimpressies

Een begrip in Hoorn en omstreken

Volg Medec op Facebook Volg Medec wonen op Twitter Volg Medec op Pinterest Bekijk onze video op YouTube
Medec wonen en slapen © 2016-2018. Alle rechten voorbehouden.

Medec wonen en slapen © 2016-2018. Alle rechten voorbehouden.