Medec Wonen & Slapen

Historie

Medec Wonen & Slapen is een familie bedrijf dat al sinds de Hamex tijd (1975, Wil Meeuwisse) actief is in de meubels. Sinds 2002 betekent Medec voor velen een vertrouwd adres voor woonprogramma’s, zitmeubelen en bedden. Medec is te vinden op de Dr. C.J.K. van Aalstweg 11 (boven Carpet-Right). Medec is begonnen met het idee om een sfeervolle winkel te creëren, waar service voorop staat en klanten zich thuis voelen.

Service en nazorg

Onze service is in eigen beheer, hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij de wensen van de klant zo goed mogelijk vervullen. Wij staan voor een persoonlijke benadering, denken graag mee en nemen de tijd voor onze klanten. Wij zorgen voor een gemoedelijke sfeer waarin iedereen zich snel thuis voelt.

Onze showroom

Medec presenteert zijn collectie in wonen en slapen in de showroom op de Dr. C.J.K. van Aalstweg 11. Wij beschikken over een sfeervolle winkel van duizend vierkante meter met verscheidene gerenommeerde fabrikanten. Onder deze fabrikanten vallen o.a., Business Class/Cinderella Slaapcomfort, de Toekomst relaxstoelen, Nolte kastsystemen, Haveco zitmeubelen en zo verder. Bij ons kunt u terecht voor sfeervolle collecties in allerlei stijlen.
Kom gerust langs op onze bovenetage om de regelmatig wisselende collectie te bekijken of om gezellig een kopje cappuccino met ons te drinken.

Locatie:

Medec Zitmeubelen en Bedden
Dr. C.J.K van Aalstweg 11 (bovenetage)
1625 NV Hoorn
Telefoon: 0229-267413

Website: www.medecwonen.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Medec wonen en slapen is gevestigd boven Carpetright


Een begrip in Hoorn en omstreken

Volg Medec op Facebook Volg Medec wonen op Twitter Volg Medec op Pinterest Bekijk onze video op YouTube
Medec wonen en slapen © 2016-2023. Alle rechten voorbehouden.

Medec wonen en slapen © 2016-2023. Alle rechten voorbehouden.