Veel mensen ervaren een bepaalde warmte in bed. Zeker met de warme dagen is het moeilijker inslapen. Vaak wordt er gekeken naar een ander dekbed, bijvoorbeeld katoen, maar waar niet zo snel naar wordt gekeken is het materiaal in uw bed en de manier waarop uw bed ventileert.

Door een slechte ventilatie in combinatie met warmere dagen, slaapt u onrustig en zal u ook vaker midden in de nacht wakker worden, met als gevolg…… Vermoeidheid overdag!

Als het bovenstaande voor u een bekend verhaal is en u toe bent.....

SensICE.jpg

Lees meer...

Een kussenvulling kan bestaan uit verschillende materialen. Wanneer u een keuze moet maken is het van belang dat u een beetje basiskennis heeft van vulmaterialen. U weet dan waar u aan toe bent en u kunt een juiste beslissing maken.

foto-Frankfurt.jpg

 

Lees meer...

Het kiezen van een hoofdkussen is niet zo gemakkelijk als je zou denken. Het is een belangrijk onderdeel van een optimale nachtrust. Een hoofdkussen zorgt er namelijk voor dat je lichaam in de juiste stand ligt tijdens het slapen. Daarnaast is een hoofdkussen ook belangrijk voor de stand van de ruggenwervel. Maar hoe kies je nou een geschikt hoofdkussen? Wij helpen je graag op weg.

Silvana-Support-hoofdkussen-Fluorine.jpg

Lees meer...

Het kiezen van een bed is best lastig. Of u nu een eenpersoons bed, tweepersoons bed of een twijfelaar zoekt, u moet ook nog kiezen voor het type bed. Heeft u liever een lattenbodem met matras of boxspring? 

U moet het zo zien dat de box van de boxspring het gelijke is aan de lattenbodem van het ledikant. Het matras blijft hetzelfde, alleen zit er in een matras van een ledikant een afdeklaag van een aantal cm verwerkt in het matras. Bij de boxspring wordt deze "afdeklaag" niet....

Boxspring

Lees meer...

De ‘Woonmaand’ vindt al jaren in de maand oktober plaats. Maar waarom juist in oktober? Oktober is de eerste maand na de zomer, een maand waar we (vrijwel) allemaal weer even moeten schakelen. Want of het nou een warme zomer is geweest of niet, het zomerse buitenleven maakt onherroepelijk plaats voor de herfstachtige maanden binnen. Mensen gaan dus als vanzelf ook weer nadenken over hun interieur. Het is daarom niet gek om deze maand te gebruiken, om van je huis weer een warm en fijn thuis te maken. Kijk eens naar je interieur? Voelt het nog steeds goed? Voldoet de indeling nog aan...

Oktober woonmaand

Lees meer...

Medec wonen en slapen is gevestigd boven Carpetright


Een begrip in Hoorn en omstreken

Volg Medec op Facebook Volg Medec wonen op Twitter Volg Medec op Pinterest Bekijk onze video op YouTube
Medec wonen en slapen © 2016-2023. Alle rechten voorbehouden.

Medec wonen en slapen © 2016-2023. Alle rechten voorbehouden.