Woonblog

Oktober woonmaand

De ‘Woonmaand’ vindt al jaren in de maand oktober plaats. Maar waarom juist in oktober? Oktober is de eerste maand na de zomer, een maand waar we (vrijwel) allemaal weer even moeten schakelen. Want of het nou een warme zomer is geweest of niet, het zomerse buitenleven maakt onherroepelijk plaats voor de herfstachtige maanden binnen. Mensen gaan dus als vanzelf ook weer nadenken over hun interieur. Het is daarom niet gek om deze maand te gebruiken, om van je huis weer een warm en fijn thuis te maken. Kijk eens naar je interieur? Voelt het nog steeds goed? Voldoet de indeling nog aan de huidige samenstelling van het gezin? Misschien is het gezin groter geworden omdat er kinderen zijn gekomen, of misschien zijn de kinderen juist uitgevlogen en komen ze alleen in het weekend nog thuis? Wellicht zijn uw smaak of interesses veranderd, waardoor het huis niet meer goed aansluit op uw behoefte.

Oktober woonmaand

Nieuwe collecties

Ook wij als winkel gaan weer veranderingen doorvoeren in onze winkel. Net als in de kledingbranche hebben ook de meubelfabrieken een nieuwe collectie te showen. Dit doen zij (bijna) allemaal rond de maand oktober. Je ziet in deze maand wat voor nieuwe ontwerpen, modellen, kleuren en materialen er komen. Wij krijgen een kijkje in de trends van aankomend jaar en zijn de eerste om dit weer aan jullie te laten zien. Tijdens de oktober woonmaand is er overal genoeg inspiratie te vinden en niets is te gek!

Natuur 2.gif

Nieuwe trends

Dus ben je toe aan wat nieuws. Ben je benieuwd wat er met de collectie gaat gebeuren en kan je niet wachten tot de nieuwste trends verschijnen… Oktober is dé maand!

 

Inspiratie nodig?

Kijk eens op onze Pinterest voor inspiratie!

https://nl.pinterest.com/medecwonen/oktober-woonmaand-inspiraties-2017/

Pinterest medec.png

 

Medec wonen en slapen is gevestigd boven Carpetright


Een begrip in Hoorn en omstreken

Volg Medec op Facebook Volg Medec wonen op Twitter Volg Medec op Pinterest Bekijk onze video op YouTube
Medec wonen en slapen © 2016-2020. Alle rechten voorbehouden.

Medec wonen en slapen © 2016-2020. Alle rechten voorbehouden.