Deze informatie hebben we al vaker mogen delen

Veelgestelde vragen en nuttige informatie

Aankoop en beschikbaarheid

Helaas bieden wij momenteel geen online bestelmogelijkheid en bezorgservice. Onze producten zijn alleen verkrijgbaar in onze fysieke winkel.

Ja, in principe zijn alle producten die in onze winkel worden tentoongesteld direct beschikbaar voor aankoop. Mocht er onverhoopt een product niet op voorraad zijn, dan zullen wij ons uiterste best doen om het zo snel mogelijk voor u te bestellen.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om een artikel te reserveren. Neem contact met ons op en wij zullen het artikel voor u apart zetten, zodat u het op een later tijdstip kunt ophalen.

Service en betalingen

Zeker! Wij staan altijd klaar om u persoonlijk advies te geven. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Nee, helaas accepteren wij geen betalingen met creditcards. Contante betalingen en pinbetalingen zijn gewenst.

Ja, wij bieden garantie op onze producten. De duur en voorwaarden van de garantie kunnen variëren per product. Vraag ons verkoopteam naar de specifieke garantievoorwaarden bij uw aankoop.

Overige diensten en mogelijkheden

Helaas bieden wij geen leverings- en montageservice. U dient zelf zorg te dragen voor het transport en de montage van de aangekochte meubels.

Volgens onze algemene voorwaarden kunnen producten niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van een fabricagefout of beschadiging. Neem contact met ons op als u denkt dat er een probleem is met het product dat u heeft gekocht.

In sommige gevallen bieden wij de mogelijkheid om producten aan te passen of op maat te laten maken. Dit hangt af van het specifieke product en uw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, wij hebben regelmatig speciale kortingen en acties. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de laatste aanbiedingen. Kom langs in onze winkel om te profiteren van deze speciale deals. Bekijk alvast de actiefolder!

Staat uw vraag er niet tussen?

We helpen u graag verder via onze contact pagina!

Contact met Medec